15.9.2016

Kynsien geelaus

Aloitimmme Erikoisehostuksessa myös kynsien rakennegeelauksen harjoittelun. Tilasimme itsellemme aloituspaketit Distinctionin geelejä, jotka ainakin näin aloittelijasta vaikuttivat mukavammilta kuin koululla käyttämämme En Voguen geelit. Alkuun tämä on kyllä hankalaa hommaa. En käsitä, miten tuun ikinä pääsemään näistä näyttöä läpi. :D

Muottien laitto oli mulle aluksi aivan täyttä tuskaa. Harjoittelinkin tätä kyseistä toimea yhteensä varmaan kahdeksan tuntia. Sitten kaiken tuskastelun jälkeen ne vain yhtäkkiä alkoivat mennä paikalleen. Eli näin sitä vain oppii. Tippien liimaus on mulle vielä vähän työtästä, kun saan sinne aina jostain sitä ilmaa. Ja sit pitää poistaa ja laittaa uudelleen. Mutta eiköhän tämäkin ala suttaantuun.

Noh kuitenkin. Ekat kynnet tein huikessa ajassa 7,5h. :D Kärsivällinen asiakas kun oli, niin onneksi jaksoi istua. Tein siis kynnen koulun EV:n geeleillä. Tälle asiakkaalle myös huolto oli ensimmäinen jonka tein, ja sen tein kotona sitten Distinctionin geeleillä. Hän on siis ensimmäinen koekaniinini kaikessa. :D
Alla olevasta kuvastaa näkyy, kuinka ensimmäiset kynnet olivat aivan liian leveät, sekä viilauksesta huolimatta myös hieman epätasaiset. Kynnet olivat pysyneet kuitenkin "tallessa" melkein huoltoon saakka. Paria päivää ennen sovittua huoltoa kaksi kynttä oli katkennut (huoltoväli oli kolme viikkoa)

Huollossa tein myös ilmeisesti sen virheen, että laitoin connectorin myös geelikynnen päälle. Osassa kynsistä tämä uusi ranskalainen kärki jotenkin "valahti" ja koko smiley katosi kynsistä. :P Niin ja huollon kesto oli 4h.

Eka kuva sekä keskellä vasen kuva siis ekoista kynsistä ja toiset kaks huolletuista.

********

Noh mutta sitten näitä muita kynsiä. Alkuun toiaan kynnet ihan liian leveät. Hoksasis oikean viilauksen opettajan avustuksella vastaa neljänsien kynsieni kohdalla. Noh parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

Nää oli siis sitten toiset kynnet. Nämäkin liian leveät. Ovat kuulemma viel pysyneet paikallaankin jopa, kohta huoltoa sopimaan. ;) Kesto näiden kynsien tekemiseen tais olla 6,5h.



Tässä piti olla ekat mantelinmalliset, mutta liian leveet tuli näistäkin. Mut nää oli nopeimmat, meni vain 4,5h ku tein. :D



Tässä yläpuolella nyt ne neljänneet kynnet, joiden tekemisen yhteydessä vasta sain oikean opin viilaukseen. Tai olin varmaan saanut jo aiemmin, mutta nyt ehtkä vasta hiffasin. :D

Alla sit kotona tehdyt geeli.

Kahdet ekat kynnet tein siis koulun geeleillä ja loput oon tehnyt omillani. Tippejä oon liimannut joka käsiin varmaan sen 1-2, muuten kynnet on rakennettu muoteilla.

Tästä se (ehkä) lähtee...

********






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti