23.4.2017

Takaisin kotiin

No niin se vain meni tuo neljä viikkoa, ja nyt istun jo Helsinki-Vantaalla odottamassa yölentoani Kemiin. Fiilikset on todella haikeat, eikä viimeisenä työpäivänä tietenkään säästytty tunteilulta.

Mutta mutta, summatakseni viimeisen viikon harjoittelussa, voisin sanoa sen olleen hiljaisin viikko harjoittelujaksoltani. Melkein joka päivä oli asiakkaiden suhteen useampiakin "suvantovaiheita". Ehkä suuri osa oli vielä lomillaan?!? Päivät menivätkin lähinnä siihen, että valmistelimme Jade Angeleiden menoa lauantaiseen Cosmopolitanin tapahtumaan tekemään pikamanikyyrejä. Aika meni siis tavaroita kasaan kootessa sekä pakkaillessa.

Tokihan päiviin mahtui taas lakkojen liotuksia useampiakin. Vahauksia ei tällä viikolla ollut. Täytyy tosiaan näin harjoittelun loputtua vielä todeta, että kyllä on itsellä vielä pitkä matka siihen että geelilakkamanikyyri on liotuksineen tehty 45 minuuttiin. Voin rehellisesti sanoa, että kyllä mä olen HIDAS! :D Mut sen kuumavahauksen haluan kyllä oppia tekemään itsekin, näytti se niin kätevältä. Minä tein vahauksia siis vain liuskoilla, sen sillä "kovettuvalla" vahalla.

Viimeisellä viikolla pääsin myös seuraamaan Sarahin tekemää LVL-ripsitaivutusta. Oli samanlainen toimenpide kuin ripsipermanentti, aineet olivat vain erilaisia. Ja hassua oli, että ripset värjättiin siinä permanenttityynyllä, eli alaripset jäivät värittä. Tämä näytti mielestäni asiakkaalla vähän hassulta, varsinkin, jos oli pitkät alaripset. Ne pistivät ainakin itselle heti silmään.

Lisäksi, kiitoksena harjoittelustani ja avustani, Jade oli järjestänyt Martan laittamaan mun hiukset. Sain siis uuden värin päähän. Ihana! :* Ja vielä viimeisenä päivänä kävimme porukalla aamiaisella ihan hiton hienossa viiden tähden hotellissa, josta tulee monesti kuulemma asiakkaita Jadelle. Oli ihan huikee paikka! Niin ja pääsin myös Jadelle koekaniiniksi Dip systemillä tehtyihin akryylikynsiin. Namsnams!

Kaikenkaikkiaan täytyy sanoa, että tämä harjoittelukokemus oli ihan mahtava! Voin suositella niin lämpimästi kaikille, jotka haaveilevat työskentelystä ulkomailla, että lähtekää ihmeessä! Oli niin erilaista olla kuukausi toisessa kulttuurissa ja maassa, nähdä toisenlaista bisnestä ja toisenlaisia työskentelytapoja, ja ennenkaikkia tavata uusia, ihania ihmisiä. Minulle tulee ihan mahdoton ikävä näitä mahtavia tyyppejä, joihin sain kunnian tutustua. Onneksi minulla on heidän yhteystietonsa, ja toivonkin, että ystävyytemme jatkuu myös tästä eteenpäin.

Thanks to you all! I love you babes! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti