8.4.2017

Vauhdikkaan viikon jälkimainigit

No niin, viikko takana. Hoitolassa oli melko kiire joka päivä aina iltaa kohti. Näköjään ihmisillä on täällä useammallakin tapana tulla myöhässä sovittuihin hoitoihin, mikä sitten tietenkin aiheuttaa ruuhkaa. Express Manikyyri kestää geelilakan kanssa hoitolassa 30 tai 45 minuuttia (riippuen tuleeko edellisen lakan poisto), joten tilanne tosiaan äkkiä ruuhkautuu, mikäli joku on 10 minuuttia myöhässä.

Viikkoni koostuikin siis lähinnä kynsiteknikkojen avustamisesta sekä geelilakkojen pois liotuksesta. Hyppelin pöydästä toiseen ja liottelin asiakkailta lakkoja pois. :D Hauskaa, sain porista vaikka kenen kanssa. Ihmiset täällä ovat niin mukavia, ja eteenkin hoitolassa on ollut helppo tulla porukkaan. Nää tytöt täällä on vain ihan parhaita! :)

Tosiaan hoitolassa tälle viikolle tuli työkokeiluun pari uutta kynsiteknikkoa sekä kosmetologia, koska Jade rekrytoi tiimiinsä lisää porukkaa. Tämän takia ajanvarauksia olikin voitu ottaa enemmän ja porukkaa riitti. Yhtenä päivänä oli myös kaksi eri ryhmää, toinen hääseurue, jossa osa oli tullut Kanadasta Lontooseen häihin, ja toinen jonkin käännös- /duppausfirman työporukka. Tässä jälkimmäisessä porukassa oli myös yksi suomalainen, jonka kanssa pääsin vaihtamaan muutaman sanan. :) Hoitolassa kävi myös asiakkaana yksi "melkein sukua julkkikselle", rouva, joka oli Billy Idolin paras kaveri. Hänen kanssaan oli todella mielenkiintoista jutella ja kuunnella hänen kertomuksiaan hänen ja Billyn nuoruusajoista. Tulipa sitten puheeksi myös Suomi, ja tämä rouva olikin kovin ihastunut suomalaiseen hevimusiikkiin. Hän oli kyllä kerta kaikkiaan ihana asiakas. :)

Loppuviikosta pääsin sitten tekemään myös kulmia ja ripsiä sekä opettelin hoitolan vahan käytön. Ihan brasilialasta tai hollywoodilaista en tehnyt, mutta bikiniä kylläkin. Kuitenkin pääsääntöisesti päivät koostuvat asiakkaiden kynsistä. Tytöt maalaavat ja minä liotan, niin saadaan liukuhihnatyö hyvin rullaamaan ruuhkapiikeissä. ;)

Työviikko meni kyllä todella nopsaan, ja nuo työkaverit tuolla vain on niin ihania ja kannustavia, että on ollut ihan mahtavat kaksi viikkoa. Aika menee niin nopsaan ja aktiivisuusmittarikin on työpäivän jälkeen melkeinpä 100%.

Ihan vielä loppuun pitää kommentoida, kun kaikki aina sanoo, että Briteissä sataa. Mulle on nyt kahden viikon aikana sattunut yksi vesisade kohdalle, kun olin ulkona, ja oonkohan nähnyt kaksi sadekuuroa. Täällä on lähinnä aurinkoista ja +16. Samaa lupaa onneksi myös tulevalle viikonlopulle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti